У центрі Львова п’яний фірман протаранив Lanos

23.03.2019 20:42   Джерело: WestNews.com
Опубліковано : Патрік Скеля

У суботу, 16 березня, близько 20 години, на проспекті Свободи трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі карети з кіньми та автомобіля Lanos, повідомила прес-служба Патрульної поліції Львівщини, пише - WestNews.com.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Зі слів очевидців, керманич карети був в стані алкогольного сп’яніння та втік з місця ДТП. Екіпаж патрульної поліції 2 батальйону почав пошуки карети. Невдовзі її виявили на вулиці Шевченка.

Чоловік, який керував даним гужовим транспортом, відмовився проходити перевірку на стан сп’яніння на місці, а тому його доставили до медичного закладу. Там висновок лікаря підтвердив, що 40-річний керманич карети перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Патрульні склали на чоловіка постанову за ч.3 ст.127 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху пішоходами, велосипедистами та особами, які керують гужовим транспортом, і погоничами тварин, які перебувають у стані сп’яніння). Також інспектори оформили всі необхідні матеріали ДТП.

Крім цього, патрульні знайшли громадянина, який вміє керувати гужовим транспортом. Встановили власника коней та доставили їх до неї.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.com