Львів’янка Оксана Муха пройшла у фінал пісенного шоу «Голос країни» (Відео)

16.04.2019 07:29   Джерело: То є Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

14 квітня на каналі 1+1 показали тринадцятий випуск нового сезону Голосу, зірковими тренерами якого стали Потап, Тіна Кароль, MONATIK і Dan Balan, а ведучими – незмінні Юрій Горбунов і Катерина Осадча, пише - То є Львів з посиланням на Радіо Максимум.

Півфінал відкрила львів’янка з чарівним вокалом Оксана Муха з команди Дана Балана. Дівчина виконала пісню «Два кольори». Як зізналася сама Оксана, в її родині часто виконували цю композицію, і вона їй дуже близька.

Оксана вразила усіх незвичайним номером. Завдяки сучасним технологіям співачка відтворила композицію зі своїм кумиром: Квітка Цісик постала в кінці виступу зі своєю відомою фразою про Україну.

Сама ж Оксана зізнається, що проект змінив її долю. Вона вірить у те, що «Голос» допоможе донести творчість Квітки Цісик до мільйонів українців. Її головний конкурент – Рафі – зізнається, що змагатися з Оксаною – справжній виклик. У півфіналі вона виконала пісню «Два кольори».

Тіна Кароль зауважила, що це було надзвичайне відкриття сьогоднішнього ефіру. Також співачка наголосила, що відчуває кожне переживання Оксани під час її виконання, чого не можна не оцінити. Також вона додала, що хоче бачити її у фіналі. Дан Балан вкотре підкреслив, що Оксана – душа України.

Тренер повинен був поділити між обома учасниками 100%. Оксані Мусі він віддав 51%, а Хейтам – 49%. За результатами глядацького голосування Оксана отримала 90% глядацьких голосів, а решту 10% – Рафі. Саме Оксана Муха побореться за перемогу у шоу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: То є Львів