Завтра в центрі Львова тимчасово перекриють рух транспорту

Порядок під час проведення заходу забезпечуватиме ЛКП «Муніципальна варта».

16.04.2019 15:35   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

Ситуативне перекриття руху відбудеться через молитовну Хресну Дорогу, яка пройде через центр міста.    

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №154 від 12 квітня 2019 року, пишуть - Варіанти.

Андрій Садовий дозволив громаді Римсько-католицької Церкви парафії святого Антонія у Личаківському районі Львова провести 17 квітня цього року молитовну Хресну Дорогу, та, внаслідок цього, організувати ситуативне перекриття руху на прилеглих вулицях.

«Дозволити релігійній громаді Римсько-католицької Церкви парафії святого Антонія у Личаківському районі міста Львова проведення 17 квітня 2019 року з 19:00 год. до 21:00 год. молитовної Хресної Дороги» – йдеться у документі.

Зокрема, 17 квітня 2019 року з 19:00 год. до 21:00 год буде ситуативне перекриття руху транспорту за маршрутом: пл. Катедральна – пл. Ринок – вул. Краківська – вул. Вірменська – вул. І. Федорова – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. В. Винниченка – вул. М. Кривоноса – вул. М. Лисенка – вул. М. Заньковецької – вул. Личаківська, 49-а (костел святого Антонія).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти