У Львові на п‘яного іноземця впав білборд (Фото, відео)

01.05.2019 15:32   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові на іномарку, в салоні якого перебував громадянин Польщі, впав білборд.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Як повідомили у Головному управлінні ДСНС у Львівській області, 30 квітня о 22:35  надійшло повідомлення про те, що на вул. Пасічна, 43 у Львові водій автомобіля «BMW» не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з рекламним щитом. Від удару конструкція рекламного щита впала на автомобіль, пише - Четверта Студія.

До місця виклику виїхали рятувальники, які за допомогою гідравлічних ножиць провели роботи по деблокуванню водія.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 40-річний водій, громадянин Республіки Польща, отримав травмами різного ступеня важкості. Потерпілого госпіталізовано у 8 міську клінічну лікарню  Львова.

На місці події були залучені 11 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки.

Фото: Варта-1

Як уточнили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, 40-річний іноземець не впорався з керуванням та в’їхав у рекламний щит, внаслідок чого конструкція впала на автомобіль.

Водія іномарки госпіталізовано з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, січено-рвана рана чола, перелом ребер грудної клітки зліва, алкогольне сп’яніння».

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія