На Львівщині судитимуть чоловіка за лжесвідчення

14.05.2019 19:41   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

За лжесвідчення мешканцю Львівщини загрожує до двох років ув’язнення.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - Status Quo.

Слідчі прокуратури області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно мешканця Львівщини, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.384 (завідомо неправдиве показання) КК України.

Вказаний громадянин у якості свідка надав у суді неправдиві показання щодо обставин підготовки та отримання неправомірної вигоди. Йдеться про викриття протиправної діяльності однієї із службових осіб територіального сервісного центру МВС у Львівській області, який отримав 2700 грн. неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави. При цьому чоловік був належно попереджений про кримінальну відповідальність за лжесвідчення.

Відтак, завідомо неправдиві показання призвели до постановлення судом виправдувального вироку. Тепер за вчинене зловмиснику загрожує 2 роки позбавлення волі.

Обвинувальний акт скеровано в Старосамбірський районний суд для розгляду по суті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo