Адміністрацію Президента очолив львів’янин Андрій Богдан

22.05.2019 11:27   Джерело: Львівська Мануфактура Новин
Опубліковано : Патрік Скеля

Володимир Зеленський призначив Главою Адміністрації Президента уродженця Львова Андрія Богдана. Про це йдеться на офіційному сайті Президента України, пише - Львівська Мануфактура Новин.

«Відповідно до частини третьої статті 106 Конституції України, ураховуючи пункт 2 частини третьої статті 3 Закону України «Про державну службу» постановляю: Призначити БОГДАНА Андрія Йосиповича Главою Адміністрації Президента України», – написано в указі Володимира Зеленського.

Андрій Богдан народився 3 грудня 1976 року у Львові. Закінчив Львівський державний університет ім. Івана Франка, отримав кваліфікацію економіста, спеціаліста з фінансів та юриста. Має науковий ступінь кандидата юридичних наук. З 2007 по 2010 роки був заступником Міністра юстиції України. Після цього призначений заступником Міністра Кабінету Міністрів України. На цій посаді пробув до 2014 року.  Він є адвокатом олігарха Ігоря Коломойського.

Як пише Еспресо, Богдан таємно відвідував Конституційний суд, де нібито розмовляв з головою суду про скасування закону про люстрацію. За законом “Про очищення влади”, Богдан,який двічі працював в уряді за часів Януковича, не може обіймати посад на державній службі до 2024 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівська Мануфактура Новин