У Львові перекриватимуть рух транспорту на маршруті урочистої ходи

25.05.2019 13:26   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У неділю, 26 травня, у Львові урочисто відзначатимуть Свято Героїв.

У прес-службі Львівської облдержадміністрації повідомили в п’ятницю: «У неділю, 26 травня, відбудеться низка заходів з відзначення Свята Героїв. Зокрема, з 9.45 до 10.50 – естафета пробігу студентів Львівського державного університету фізичної культури за маршрутом «площа біля пам’ятника Роману Шухевича (село Білогорща) – вулиця Широка – вулиця Сяйво – вулиця Городоцька (повз церкву святих Єлизавети та Ольги, Інститут внутрішніх справ, оперний театр) – просп. Свободи (повз пам’ятник Тарасові Шевченку) – проспект Шевченка – вулиця Герцена – вулиця Костя Левицького – вулиця Тершаківців – до будинку консульства РФ – вулиця Погулянка – Личаківське кладовище (поле почесних поховань №76», пише - Щоденний Львів.

«У неділю, 26 травня, з 12.30 до 14.00 відбудеться проходження урочистої колони ветеранських, громадських та волонтерських організацій, учасників Революції Гідності та медиків майдану, учасників АТО та молодіжних організацій. Його маршрут – «пам’ятник Степану Бандері – вулиця Бандери – вулиця Коперника – проспект Свободи – пам’ятник Тарасу Шевченку», – поінформували також в облдержадміністрації.

У прес-службі Львівської облдержадміністрації також попередили про ситуативне перекриття руху на маршрутах пробігу студентів та урочистої ходи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів