Поліція встановила чоловіка, який «замінував» підприємство на Львівщині

03.06.2019 11:35   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліцейські протягом години встановили особу зловмисника, який надав  неправдиву інформацію про замінування підприємства у Сокальському районі. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Status Quo.

29 травня близько 20.00 у Сокальське відділення поліції надійшло телефонне повідомлення про замінування одного з місцевих підприємств. На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група та фахівці інших служб. З підприємства було евакуйовано близько 230 осіб. Під час перевірки приміщення та прилеглої території вибухонебезпечних або підозрілих предметів виявлено не було.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Протягом години працівники поліції встановили, що до надання неправдивого повідомлення про замінування підприємства причетний 26-річний житель одного із сіл району. Для цього він скористався мобільним телефоном свого сусіда. Досудове розслідування триває.

Правоохоронці вкотре нагадують, неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності – кримінальне правопорушення, за яке передбачене покарання - позбавлення волі на строк від двох до шести років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo