На Львівщині перекинулося авто: 19-річний пасажир загинув, водій у реанімації

09.06.2019 10:30   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

Ввечері, 7 червня, між селами Подусів та Новосілка у Перемишлянському районі Львівської області, водій «Рено Кенго» не впорався з керуванням, через що автівка перекинулася у кювет.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини, пише - Львівський портал.

За словами правоохоронців, водій автомобіля «Рено Кенго», 21-річний житель Перемишлянського району, не обрав безпечної швидкості руху, з’їхав на узбіччя, де автомобіль перекинувся у кювет.

Від отриманих травм 19-річний пасажир автомобіля помер у лікарні, водія із тілесними ушкодженнями госпіталізовано в реанімаційне відділення.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від трьох до восьми років без права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал