На Львівщині мешканці виявили педофіла

14.06.2019 08:30   Джерело: Справжня Варта
Опубліковано : Патрік Скеля

Орудує психопат у Новому Роздолі, пише - Справжня Варта.

«Це сталося ввечері 4 червня. Він розгулює по місту і чіпляється до дітей, дівчаток і тягне силою їх в кущі! На превелике щастя в нас є небайдужі люди, які прийшли на допомогу, а правоохоронні органи швидко зреагували. Дуже дякуємо лікарю Таламі Ярославу Васильовичу, який допоміг дівчатам і швидко викликав поліцію», - каже пані Наталія.

«Мені сказали у поліції, що передають справу в суд.  Це може затягнутися до місяця часу. Натомісь він написав заяву про те, що нікуди не поїде з міста і його відпустили», - розповідає жінка.

«Він ще нападав і раніше, років 8 назад. Я це лице запамятала назавжди. Він спочатку розгулює і роздивляється, а коли стемніє, то ловить. Добре що подруга бойова, то вирвалась, а якби ні, то фіг знає що би було. А люди зупинялись і просто спостерігали, як він обнімає і хватає кричащу 12 річну дитину», - згадує дівчина Анастасія у коментарях.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Справжня Варта