У Львові судитимуть поліцейського, який на смерть збив дівчину на трамвайній зупинці

Вчинив смертельну ДТП.

15.06.2019 14:30   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

25-річний поліцейський Олег Лещишин втік з місця трагедії, кинувши свій автомобіль. Про це повідомляє - ZAXID.NET.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Правоохоронці закінчили досудове розслідування резонансної ДТП на площі Івана Франка, винуватцем якої є 25-річний львівський поліцейський Олег Лещишин. Як повідомила речниця генпрокурора Лариса Сарган 7 червня, справу передали до суду.

Наприкінці грудня 2018 року водій BMW 320 на іноземній реєстрації в'їхав у трамвайну зупинку на площі Івана Франка та збив 25-річну мешканку Жидачівського району, яка від отриманих травм загинула. Водій втік з місця ДТП, залишивши авто за кілька сотень метрів від зупинки.

Наступного дня на сайті Нацполіції Львівщини повідомили про затримання винуватця ДТП. За даними ZAXID.NET ним є 25-річний працівник поліції Олег Лещишин.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання - від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET