Кривава різанина на Львівщині: п’яний чоловік зарізав свого друга

Гість завдав господарю оселі 40 ножових поранень.

18.06.2019 23:15   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

У неділю, 16 червня, правоохоронців Жидачівського відділеня поліції повідомили про зникнення 57-річного чоловіка.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Як повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області, заявником був 32-річний син зниклого, який розповів, що його батько не виходить на зв’язок, пише - 032.ua.

Під час пошуків чоловіка правоохоронці виявили тіло з ознаками насильницької смерті, яке було прикрите сухою травою, неподалік сараю на території сусіднього домогосподарства. Правоохоронці встановили особу, що причетна до вбивства 57-річного чоловіка — ним виявився раніше судимий 43-річний житель Жидачівського району, який переховувався після скоєного злочину.

За попередньою інформацією, під час розпивання алкогольних напоїв у чоловіків виник конфлікт, тоді гість завдав господарю оселі 40 ножових поранень та інші тілесні ушкодження.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України - умисне вбивство. Зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Наразі поліцейські проводять слідчі дії, вирішують питання про обрання правопорушнику міри запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua