У Львові призупинятимуть рух на маршруті ходи

20.06.2019 22:24   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У храмі Святого Архистратига Михаїла відбудуться урочистості з нагоди 30-ліття виходу УГКЦ з підпілля, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в четвер, 20 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли подробиці: «Цими вихідними у Львові відбудуться молитовні заходи, присвячені 30-літтю виходу Української греко-католицької церкви з підпілля. В суботу, зокрема, відбудеться Велика вечірня та процесуальний обхід, а у неділю – Архиєрейська Літургія з відзначенням осіб, які витривали у час підпілля».

«У суботу, 22 червня, о 17.30 у храмі Святого Архистратига Михаїла (вулиця Винниченка, 22) розпочнеться Велика вечірня з литією перед неділею всіх святих. На Вечірні запланований обхід навколо храму вулицями за маршрутом «вулиця Винниченка – вулиця Просвіти – вулиця Короленка – вулиця Лисенка». За маршрутом ходи можливе тимчасове призупинення руху», – поінформували також у міськраді.

«У неділю, 23 червня, об 11.00 розпочнеться Архиєрейська Божественна Літургія з відзначенням осіб, які витривали у час підпілля. 26 червня відбудеться Всеукраїнська проща, присвячена пам’яті Страдецьких Блаженних, дню мирянина та 30-літтю виходу УГКЦ з підпілля. Архиєрейську Божественну Літургію під час прощі очолить глава УГКЦ  Святослав (Шевчук)», – повідомили також у міськраді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів