Водій автівки допоміг у Львові патрульним наздогнати п’яного скутериста

27.06.2019 08:37   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Перехожі повідомили патрульним на вулиці Мечникова у Львова про скутериста, який вживав на їхніх очах алкоголь.

Читайте також

У Стрию скутер врізався у легковик
Львів'янин віддав шахраю три тисячі за повернення краденого скутера

Про це повідомили у вівторок, 25 червня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Патрульний 1-го батальйону Ярослав Яремчак почав наближатися до нього й  чоловік сів на двоколісного та почав втікати. Ярослав побіг за ним вигукуючи, аби нетверезий водій зупинився, тим часом напарник розвертався на службовому автомобілі аби теж розпочати переслідування», пише - Щоденний Львів.

«Раптом патрульний помітив, що біля нього зупинився автомобіль «Subaru», водій якого запропонував разом наздогнати скутериста. Патрульний, не гаючи часу, так і зробив. Вже за лічені секунди вони наздогнали водія скутера і інспектор надав йому вимогу зупинитися», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«У втікача запитали, чи вживав він алкоголь. 36-річний чоловік спочатку сказав, що випив лише слабоалкогольне пиво, а коли почув про наслідки, то забрав свої слова назад. Йому запропонували пройти перевірку, проте він відмовився», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«На водія скутера склали протокол за статтею 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані сп’яніння).  Управління патрульної поліції висловлює подяку водієві, який став очевидцем події та запропонував свою допомогу! Кодексу України про адміністративні правопорушення», – повідомилитакож в управлінні патрульної поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів