У Львові вигоріли 800 квадратних метрів торфу

06.07.2019 13:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівська міська рада закликає суворо дотримуватися правил пожежної безпеки, не випалювати суху рослинність на присадибних ділянках, не розводити відкритий вогонь поруч із господарськими будівлями, а також не залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Пожежа в приміщенні колишнього «Винзаводу» у Львові
Двоє дітей отруїлися димом під час пожежі у садочку

Про це повідомили в п’ятницю, 5 липня, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «З початку березня цього року у Львові трапилось 26 пожеж сухої рослинності й шість пожеж на торфовищах».

«4 липня о 10.21 виникла пожежа на вулиці Білогорща в Залізничному районі Львова, де вогонь Вогнем знищив торф окремими осередками на площі 800 квадратних метрів. Пожежу ліквідували о 15.00», – поінформували також у міськраді.

«За самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків, передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від 170 до 1190 гривень», – нагадали також у міськраді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів