Понад 9 тис. виборців обрали Львівщину місцем голосування

13.07.2019 18:25   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У неділю, 21 липня, відбудуться Парламентські вибори в Україні — позачергові вибори народних депутатів Верховної Ради України.

Як повідомила начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряна Павлів, Львівщину як місце для голосування обрали 9 226 виборців, інформує прес-служба Львівської ОДА, пише - WestNews.info.

У межах Львівської області змінили місце голосування 4306 осіб. Подали заяву про процедуру тимчасової зміни місця голосування 14 членів окружних виборчих  та 10605 членів дільничних виборчих комісій.

Серед тих, хто подав заяви про тимчасову зміну місця голосування (ТЗМГ) і 21 липня обиратиме представників до Верховної Ради на Львівщині 547 виборців з Донецької області, а також 663 виборці, чиєю  попередньою виборчою адресою  було місто Київ.

Нагадаємо, що 15 липня – остаточний термін подання заяви про тимчасову зміну місця голосування.

Зазначимо, що Центральною виборчою комісією внесено зміни у Постанову щодо тимчасової зміни місця голосування. Відтак, процедуру значно спростили. Виборцю необхідно звернутися до відділу ведення реєстру виборців або за місцем своєї виборчої адреси, тобто за місцем реєстрації або за місцем перебування у день виборів. Відтак, виборцю необхідно написати заяву з мотивувальною частиною, в якій необхідно вказати причини зміни місця голосування та пред’явити паспорт громадянина України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info