На Львівщині ДТП: водій мотоциклу з’їхав у кювет

Досудове розслідування триває.

25.07.2019 18:25   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

В Яворівський відділ поліції 19 липня надійшло повідомлення про дружньо-транспортну пригоду, яка сталася у селі Старичі.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Дивись.info.

Як попередньо встановили правоохоронці, о 03.20 водій мотоцикла «Сузукі 650», 20-річний мешканець одного із сіл району, не впорався з керуванням та з’їхав у  кювет. Внаслідок ДТП він отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в лікарню з діагнозом:відкрита черепно-мозкова травма. Крім водія потерпів також пасажир мотоциклу, 50-річний житель району. Він доставлений в травматологію із закритою черепно-мозковою травмою та переломом основи черепа.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info