Зі Львова можуть з'явитися авіарейси в Тель-Авів

27.07.2019 07:25   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

SkyUp планує польоти зі Львова та Запоріжжя в Тель-Авів. 

Лоукостер, зокрема, хоче літати до Ізраїлю з частотою тричі на тиждень, пише - Status Quo.

Авіакомпанія SkyUp запросила у Державної авіаслужби України права на виконання регулярних рейсів з регіональних аеропортів України в Тель-Авів. Про це повідомляє avianews.com з посиланням на Державіаслужбу України.

Український лоукостер хоче літати зі Львова та Запоріжжя в Тель-Авів з частотою тричі на тиждень за кожним напрямком. Права на ці маршрути SkyUp хоче отримати з 1 жовтня 2019 року на необмежений термін. У травні авіакомпанія запитувала права на здійснення регулярних рейсів між Одесою і Тель-Авівом, проте отримала відмову через відсутність вільної квоти на польоти.

Також дозволу на виконання чартерних рейсів між Києвом і Тель-Авівом запросили авіакомпанії «Роза Вітрів» і Atlasjet Ukraine на період святкування Єврейського Нового року. «Роза Вітрів» хоче обслуговувати цей маршрут у період з 23 вересня по 6 жовтня з частотою 16 рейсів на тиждень, тоді як Atlasjet Ukraine з 25 вересня по 3 жовтня з частотою 7 рейсів на тиждень.

Подані заявки комісія Державіаслужби планує розглянути 26 липня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo