У Львові затримали чоловіка, який вдарив ножем перехожого

30.07.2019 13:17   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Зловмиснику, котрий наніс львів’янину ножові поранення, загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
З'явились жахливі фото різанини у Львові
Львів’янин завдав ножових поранень своїй сестрі

Він затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Status Quo.

21 липня до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Стара у Львові невідомий зловмисник спричинив перехожому ножові поранення. Поліцейські затримали нападника – ним виявився 48-річний мешканець Івано-Франківської області. Потерпілий, 32-річний львів’янин, з колото-різаними ранами був доставлений у лікарню.

Як встановили правоохоронці, близько 16.20 між двома чоловіками виник конфлікт. Потерпілий, котрий проходив поруч, зробив їм зауваження, після чого один з чоловіків наніс йому кілька ножових поранень в область грудей, плеча та обличчя.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo