З 15 серпня прийматимуть заявки на фінансування з Громадського бюджету Львова

30.07.2019 17:29   Джерело: Leopolis.news
Опубліковано : Патрік Скеля

З 15 серпня до 15 вересня триватиме прийом заявок на фінансування проектів з розвитку Львова коштом міського бюджету.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради, пише - Leopolis.news.

«Якщо цей проект вартістю до 600 тис. гривень, то необхідно зібрати 15 підписів, якщо від 600 тис. гривень до 3 млн гривень – 50 підписів», – зазначив начальник відділу громадського партнерства ЛМР Орест Файфурка.

Також він розповів про процедуру подання проекту на Громадський бюджет: потрібно зареєструватися на сайті, обдумати та описати проект, навести його суть, стратегічну мету та вирахувати приблизний кошторис. «Проекти, які виносять на Громадський бюджет, повинні реалізовуватися для покращення інфраструктури міста. Це можуть бути нові громадські простори, дитячі майданчики, території біля дитячих садків, шкіл тощо. Важливим є те, що ремонтні роботи на об’єктах (ремонт у приміщеннях) не повинні сягати більше 50% вартості цілого проекту, тобто 50% – ремонтні роботи, а інші 50% – закупівля нового обладнання, техніки тощо», – уточнив Орест Файфурка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Leopolis.news