У Львові розшукали зниклого хлопчика

01.08.2019 13:29   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці виявили десятирічного хлопчика вночі на вулиці та помістили його у дитячий притулок, пише - Щоденний Львів.

Про це поінформувалив четвер, 1 серпня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «31 липня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 64-річної львів’янки про те, що близько 17.00 її десятирічний онук пішов з дому та досі не повернувся. Працівники поліції негайно оголосили дитину в розшук і, 1 серпня близько другої години ночі, знайшли його на вулиці Петра Панча у Львові».

«Хлопчик здоровий та неушкоджений, поміщений у дитячий притулок, де з ним працюватимуть співробітники ювенальної превенції та психолог. Працівники поліції
з’ясовують обставини події, обстежують умови, в яких проживає та виховується дитина», – повідомилитакож в обласному управлінні поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів