У Львові затримали іноземця-рецидивіста

02.08.2019 15:33   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

1 серпня в Галицький відділ поліції надійшло повідомлення про викрадення мобільного телефону у відвідувачки одного з кафе і центральній частині Львова.

Про це повідомили в п’ятницю, 2 серпня, в пресслужбі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «На місці події працювала слідчо-оперативна група, а також працівники оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку поліції Львівщини. Проведеними заходами поліцейські викрили та затримали зловмисника під час скоєння іншого злочину – в цьому ж кафе він викрав мобільний телефон у ще одної відвідувачки», пише - Щоденний Львів.

Читайте також

​ Іноземець хотів провезти через кордон розвідувальний пристрій
У самому центрі Львова жителька Закарпаття пограбувала іноземця

«Речові докази – два викрадених «мобільника», у нього вилучені. Особу затриманого встановлено – ним виявився 41-річний громадянин однієї з пострадянських країн, котрий раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Іноземець затриманий. Йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України України, яка передбачає до п’яти років позбавлення волі. Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що зловмисник причетний до скоєння восьми крадіжок у Львові – він «спеціалізувався» на викраденні мобільних телефонів у відвідувачів закладів громадського харчування», – повідомили також в обласному управлінні поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів