Водій маршрутки зламав ногу у зіткненні з бусом

19.08.2019 13:33   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині зіткнулись автобус «Еталон» та мікроавтобус «Мерседес». Водій маршрутки травмований, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Дорожньо-транспортна пригода сталась 14 серпня близько 16.15 на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород» у селі Ясениця-Замкова Старосамбірського району, пише - WestNews.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись маршрутний автобус «Еталон», яким керував 48-річний мешканець Самбірщини та мікроавтобус «Мерседес» під керуванням 37-річного жителя Дрогобицького району. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримав водій маршрутного автобуса - лікарі діагностували у нього, зокрема, «перелом гомілки».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews