Зі Львова відкриють авіарейс до Праги

21.08.2019 15:50   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Авіакомпанія SKYUP анонсувала третій напрямок на осінь 2019 року – Львів – Прага. 

Про це повідомляє прес-служба Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данили Галицького, пише - Status Quo.

Восени цього року українська лоукост-компанія SkyUp почне виконувати новий рейс - йдеться про сполучення зі столицею Чехії.

«Рейс Львів-Прага завжди був у переліку побажань до аеропорту «Львів», зважаючи на тісні зв’язки між нашими державами та потужний пасажиропотік. І знаково, що до побажань громадян дослухалась молода вітчизняна авіакомпанія, яка зараз активно виходить на ринок, як внутрішніх так і міжнародних перевезень. Польоти у Прагу розпочнуться з 17 жовтня і будуть відбуватися у четвер та неділю. Їхня вартість стартує від 992 гривень. Час у повітрі – 1,5 години», - зазначають у прес-служб аеропорту.

Нагадаємо, що нещодавно авіакомпанія SkyUp також оголосила про початок польотів у Харків. Це другий внутрішній рейс після Києва, який відкриває перевізник з львівського летовища. До слова, компанія також переглянула частотність столичного напрямку і збільшила його вдвічі – від двох до чотирьох рейсів у тиждень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo