У Львові чергового грабіжника посадили під варту

22.08.2019 18:32   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, працівниками Залізничного відділу поліції ГУ НП у Львівській області оголошено підозру раніше судимому 23-річному львів’янину, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) та ч.1 ст.187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу (розбій)) КК України.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
У Буську пограбували ювелірний магазин

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що зловмисник, цьогоріч 13 серпня, на стадіоні однієї із загальноосвітніх шкіл по вул. Роксоляни у м. Львові наніс один удар рукою в обличчя малолітнього, після чого відкрито заволодів неналежним йому велосипедом, на якому із місця вчинення злочину втік. Продовжуючи свій злочинний умисел підозрюваний, цього ж дня, в приміщенні одного з магазинів на вул. Залізничній у м. Львові, погрожуючи продавцю предметом схожим на ніж, заволодів чотирма пачками сигарет «Marlboro», однією запальничкою та втік з місця скоєння злочину з викраденим майном.

На даний час до правопорушника застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

Довідково: за вчинення вказаного правопорушення санкція ч.2 ст. 186 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років; ч.1 ст.187 КК України – на строк від 3 до 7 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews