На кордоні з Польщею виявили понад півкілограма кокаїну (Фото)

Наркотики виявили у панелі приладів за автомагнітолою.

23.08.2019 08:27   Джерело: Твоє місто
Опубліковано : Патрік Скеля

На кордоні з Польщею прикордонники разом із співробітниками СБУ виявили пів кілограма кокаїну в одному з автомобілів, що подорожували за кордон.

Читайте також

Продавали наркотики навіть у школах: викрили банду львівських наркоділків

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби, пише - Твоє місто.

52-річний мешканець Дніпропетровщини спробував ввезти в Україну наркотичні речовини через пункт пропуску «Краківець». Львівські прикордонники отримали попередню інформацію про можливий злочин від співробітників Управління СБУ у Київській області. Тому, коли автомобіль Mitsubishi з’явився на пункті пропуску, його направили на додатковий огляд.

Із допомогою службового собаки у панелі приладів за автомагнітолою знайшли вакуумний пакунок із речовиною білого кольору. За результатами експрес-аналізу встановили, що у пакунку містився вагою 580 грамів.

Чоловіка, який намагався перевезти наркотики, затримали. Йому висунуть обвинувачення за ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твоє місто