На Львівщині прокурор побив офіціантку

05.09.2019 11:56   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У середу, 28 серпня, увечері співробітник обласної прокуратури відпочиваючи в одному з кафе селища вдарив двічі офіціантку. 

Про це «Буський медіа портал» повідомили джерела у правоохоронних органах. Мотиви такого вчинку прокурора невідомі, пише - Status Quo.

Випадок стався у закладі «Петрова садиба», що розташовується поблизу залізничного вокзалу.

За словами свідків, прокурор замовив пиво, після чого не оплатив рахунку і вийшов із закладу. За ним вибігла офіціантка, щоб нагадати про необхідність оплати рахунку. Через дорогу закладу прокурор вдарив офіціанту, а згодом ще один удар наніс в обличчя. Все це зафіксували камери відеоспостереження. Свідки кажуть, що чоловік також чіплявся до гостей закладу і дітей. Була викликана поліція.

За словами начальника Буського відділу поліції Богдана Петелицького, чоловік працює в обласній прокуратурі. За фактом інциденту відкрите кримінальне провадження за ст. 296 КК України (хуліганство). Триває досудове розслідування. Справою займаються працівники Державного бюро розслідування. Відомо, що прокурора вже звільнено із займаної посади.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo