Російські вагони з вугіллям на Львівщині: усіх затриманих відпустили, у штабі блокади заявляють, що акція продовжуватиметься

22.09.2019 11:25   Джерело: Рубрика
Опубліковано : Патрік Скеля

Затриманих на Львівщині у суботу, 21 вересня 2019 року, учасників акції з блокування вагонів із вугіллям відпустили з поліції. На них складено протоколи про адміністративне правопорушення.

Про це повідомляється на сторінці «Штабу блокади торгівлі з окупантами» у Facebook, пише - Рубрика з посиланням на Еспресо.TV.

«Найголовніше: прорвати (тобто припинити – ред.) блокаду ні спецназу, ні поліції, ні «тітушні», – наголошується у повідомленні.

Акція відбувається на залізничній станції Сілель-Завоне, що у містечку Соснівка на півночі Львівської області.

Вона безперервно триває з 1 вересня 2019 року.

Не закуповувати вугілля в Росії центральні органи української влади вже закликали Київська, Львівська, Тернопільська та Хмельницька обласні ради.

Як стверджують у соцмережах учасники протесту, нібито російське паливо (на вагона видно маркування РЖД) місцеві мешканці, шахтарі та ветерани АТО-ООС збираються й надалі не пропускати на «Центральну збагачувальну фабрику «Червоноградська».

За іншою версію, вугілля начебто походить не безпосередньо з Росії, а з тичмасово окупованих районів українського Донбасу, проте його проганяють через територію РФ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рубрика