Вночі у Львові горіла квартира в багатоповерхівці

22.09.2019 13:25   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

21 вересня о 00:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Володимира Великого у Львові.

Читайте також

Рятувальники Львівщини пройшли психологічний вишкіл
Пожежа в приміщенні колишнього «Винзаводу» у Львові
Двоє дітей отруїлися димом під час пожежі у садочку

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли: «До місця події негайно виїхали рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини Львова. Як з'ясувалось на місці виклику, пожежа сталась на кухні квартири», пише - Щоденний Львів.

«Власник квартири 1962 року народження намагався самостійно ліквідувати загорання, проте це йому не вдалось. Рятувальники вивели чоловіка на свіже повітря, о 00:47 локалізували пожежу, а о 00:48 повністю ліквідували в складі ланки газодимозахисної служби», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Унаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі два квадратних метри й пошкоджено речі домашнього вжитку на площі шість квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили дев’ятьох вогнеборців і дві одиниці спецтехніки», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів