У Львівській ОДА буде офіс радників

09.10.2019 09:33   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

З ініціативи голови Львівської облдержадміністрації Маркіяна Мальського на Львівщині створять офіс радників Львівської обласної державної адміністрації, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили у вівторок, 8 жовтня, у Львівській облдержадміністрації. Маркіян Мальський розповів під час апаратної наради: «Мною створюється офіс радників Львівської обласної державної адміністрації. Туди входитимуть фахівці з різних галузей, представники Громадської Ради, а також представники департаментів облдержадміністрації. Адже чим більше експертних середовищ долучатись до вирішення проблемних питань, тим якісніше буде їхнє розв’язання і область розвиватиметься».

«Незабаром офіс радників Львівської ОДА запрацює як консультативно-дорадчий орган, який включатиме відповідні профільні комісії експертів. Голова облдержадміністрації наголосив, що Проєкт передбачає не лише надання допомоги експертів у вирішенні проблемних питань, але й ідеї та пропозиції щодо налагодження роботи відомств, можливість створювати нові процеси в життя», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Уже незабаром усі охочі зможуть подавати свої кандидатури осіб-експертів  та пропозиції до Львівської ОДА.    Окрім того, Маркіян Мальський анонсував створення електронної скриньки, на яку мешканці Львівщини зможуть надсилати повідомлення про корупцію», – розповіли також в облдержадміністрації.

Маркіян Мальський зазначив: «Я хочу відкрити «гарячу» лінію,  куди повідомлятимуть про корупцію. Ми плануємо, що це буде електронна скринька. Туди громадяни зможуть, у тому числі анонімно, надсилати інформацію про ті чи інші факти корупції».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів