На Львівщині посадили під домашній арешт водія, через якого загинув пасажир маршрутки

14.10.2019 12:48   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Водію вантажівки «МАЗ», який скоїв зіткнення з рейсовим автобусом на Львівщині, поліцейські оголосили про підозру.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

За рішенням суду чоловіку обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт з 20.00 до 8.00. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Status Quo.

Нагадаємо, зіткнення сталось 4 жовтня близько 16.25 неподалік села Зимна Вода на автодорозі «Львів – Шегині». Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «МАЗ», 36-річний житель Львова, здійснив зіткнення з рейсовим автобусом «БАЗ» сполученням Львів - Городок під керуванням 49-річного мешканця Пустомитівського району. Внаслідок ДТП 56-річний житель міста Городок від отриманих травм помер у лікарні. Водій та десятеро пасажирів автобуса віком від 21 до 80 років отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Водію вантажівки «МАЗ» поліцейські повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

За рішенням суду чоловіку обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт з 20.00 до 8.00.  Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo