Лоукостер «SkyUp Airlines» відкрив новий рейс – «Львів-Шарджа»

27.10.2019 22:24   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

26 жовтня в аеропорту «Львів» відбулося відкриття першим українським лоукостером – авіакомпанією «SkyUp Airlines» – нового напрямку для аеропорту «Львів» у Шарджу (Об’єднані Арабські Емірати) пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в аеропорту «Львів», де також розповіли: «Невдовзі SkyUp також розпочне виконання польотів з аеропорту «Львів» у Париж (Бове) і Тель-Авів. Рейс у Шарджу став знаковим для аеропорту, адже значно розширяє географію роботи львівського летовища, а також відкриває експансію у новий, дуже цікавий для наших пасажирів та перспективний регіон.

«Про інтерес до рейсу вже свідчить пасажиропотік – на виліт зі Львова було максимальне заповнення – 189 пасажирів. Літак, як годиться, зустріли водяною аркою, а група споттерів влаштувала для літака та членів екіпажу теплий прийом та яскраву фотосесію», – поінформували також в аеропорту «Львів».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів