У Львові взяли під варту чоловіка, який хотів підірвати «БМВ Х6»

Досудове розслідування триває.

01.11.2019 19:34   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

У поліцію 15 травня близько 10:35 надійшло повідомлення від 47-річного львівського підприємця про те, що на вулиці Трускавецькій під його автомобілем «БМВ Х6» спрацював вибуховий пристрій.

Читайте також

Потужний вибух у Львові: оприлюднені подробиці
Львів'ян злякав вибух автомобіля

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Львівській області, пише - Четверта Студія.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, а також працівники інших підрозділів поліції. Встановлено, що внаслідок дії вибухового пристрою було пошкоджено кузов автомобіля. Сам водій тілесних ушкоджень не отримав.

«До розкриття цього злочину були задіяні працівники карного розшуку, слідства та інші фахівці. Після проведення оперативних заходів і експертиз встановлено особу зловмисника – 49-річного жителя Мостиського району», – повідомив заступник начальника Головного управління Нацполіції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 (замах на злочин) та п.5 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. За рішенням суду йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія