Масова бійка з битами у Львові: двоє травмованих

12.11.2019 13:37   Джерело: ПРОЗАХІД
Опубліковано : Патрік Скеля

Патрулюючи на вулиці Федьковича, у Львові піший екіпаж 4 батальйону помітив групу осіб, яка бігла їм на зустріч і один з них мав сліди крові на обличчі та ще одну групу осіб, яка бігла за ними і в одного з чоловіків теж обличчя було в крові.

Читайте також

Біля Цитаделі невідомий напав на подружжя і уламком дзеркала поранив чоловіка (Фото)
На Львівщині чоловіки влаштували бійку на вулиці (Фото)

Окрім того, в одного із переслідувачів була в руках бита. Даних осіб патрульні зупинили та викликали на підмогу автоекіпажі, оскільки бійку продовжували та не реагували на команди поліцейських припинити правопорушення, пише - ПРОЗАХІД.

Коли на місце прибули додаткові екіпажі, сторони конфлікту вдалося розвести і встановити, що внаслідок суперечки сталася бійка.

Завдяки реакції патрульних, у бійці лише двоє потерпілих: в одного було розсічення голови і сильна кровотеча, а в іншого переламані ребра та підозра на пробиття легені. Обох госпіталізували.

На місце події викликали слідчих Франківського відділу поліції. Биту вилучили. Згодом, патрульні супроводили сторони конфлікту до відділу поліції, інформує патрульна поліція Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД