Тракторист «Львівводоканалу» помер від розриву аорти

17.11.2019 15:35   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

В обласному управлінні Держпраці створили комісію, яка розслідуватиме нещасний випадок у «Львівводоканалі».

Про це повідомили в четвер, 14 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли, що комісія обласного управління Держпраці розслідуватиме  нещасний випадкок, який трапився у «Львівводоканалі» з трактористом Іваном Сіданичем. Однак, про те, що сталося ним, у міськраді чомусь вирішили не інформувати пише - Щоденний Львів.

Натомість син Іваном Сіданичем написав в інтернет-мережі «Фейсбук»: «Попередня причина смерті – розрив аорти. Як говорять лікарі, це сталося від перенавантаження».

Син тракториста також розповів: «Розрив аорти могли спровокувати важкі умови праці. Я вважаю, що на підприємстві були порушені вимоги трудового законодавства. Хтось скаже, що батько міг відмовитися виконувати ці роботи в таких умовах. Але він дуже дорожив своєю роботою і боявся її втратити. Йому було 53 роки, спробуйте знайти в такому віці роботу».

За словами сина Івана Сіданича, той працював на «Львівводоканалі» 25 років. Але його керівництво ані моральної, ані матеріальної підтримки родичам тракториста після його смерті не надало.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів