Смертельна пожежа у військовій частині на Львівщині: всі подробиці (Фото, відео)

19.11.2019 14:29   Джерело: Народна Правда
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 19 листопада, близько п’ятої години ранку, у селищі Старичі, Яворівського району Львівської області, трапилася пожежа у військовій частині, пише - Народна Правда.

Як повідомляє НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на прес-службу Командування Сухопутних військ Збройних сил України, пожежа забрала життя офіцера, ще один отримав опіки.

“Сьогодні, 19 листопада 2019 року, близько 5-ї ранку в одній з військових частин, що дислокуються у селищі Старичі, Яворівського району Львівської області, трапилася пожежа. В результаті спалаху будівлі загинув офіцер, ще один отримав травми і з опіками був оперативно доправлений у центральну районну лікарню міста Новояворівська. Пожежу локалізовано”, – йдеться у повідомленні.

Своєю чергою рятувальники повідомили, що до прибуття пожежних будівля була повністю охоплена вогнем. Пожежа була ліквідована о 8-й ранку, проте приміщення повністю згоріло.

Спікер ГУ ДСНС у Львівській області Віталій Туровець розповів Oбозревателю, що про причини НП говорити ще зарано, їх встановить слідча група.

Смертельна пожежа у військовій частині на Львівщині: всі подробиці

Смертельна пожежа у військовій частині на Львівщині: всі подробиці

Також Туровець розповів про стан потерпілого офіцера.

“На момент нашого прибуття у військовослужбовця були опіки спини і верхніх кінцівок, у стані середнього ступеня тяжкості він був направлений до місцевої лікарні”, – повідомив він.

Представник Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Антон Миронович для ZAXID.NET розповів, що під час пожежі загинув офіцер ЗСУ 1975 року народження.

Зазначається, що вогонь виник не у казармах. Людей у приміщенні, де почалася пожежа, практично не було, крім офіцерів, які несли службу, тому евакуація не проводилася.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Народна Правда