У Львові затримали іноземця, який наніс ножове поранення перехожому

24.11.2019 11:27   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У п'ятниц'ю, 22 листопада, близько 22 години невідомий наніс ножове поранення чоловіку в пах та втік.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
З'явились жахливі фото різанини у Львові
Львів’янин завдав ножових поранень своїй сестрі

Про це повідомляють у пресслужбі патрульної поліції, пише - Дивись.info.

Екіпаж поліцейських зустрів 60-річний чоловік і розповів, що іноземець поранив його. Потерпілому вдалося простежити за ним, він побачив як той його і забіг в гуртожиток неподалік. На місці також був водій таксі, який привіз цього іноземця і став очевидцем події. З його слів, спочатку невідомий погрожував ножем йому і змушував комусь зателефонувати, а коли той відмовив, то зловмисник кинув цеглину в його напрямку і пошкодив припарковане поруч авто. Патрульні викликавши підмогу зайшли у гуртожиток і почали обстежувати будівлю.

На 5-ому поверсі вкінці коридору виявили особу схожу за описами. Він поводився агресивно. Поліцейські затримали його. Ним виявився 33-річний іноземець, який проживає у цьому гуртожитку. На місце події викликали слідчих Франківського відділу поліції. В квартирі чоловіка виявили ніж, яким ймовірно той завдав поранення перехожому.

Потерпілого госпіталізували.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info