У підземному паркінгу затримали водія під наркотичним кайфом

24.12.2019 15:31   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У суботу, 14 грудня, о 22 годині 10 хвилин патрульні виявили водія, який дивно поводився у своєму автомобілі «Opel» в підземному паркінгу на вулиці Під Дубом.

Читайте також

Продавали наркотики навіть у школах: викрили банду львівських наркоділків

Як інформує патрульна поліція Львівської області, у чоловіка були очевидні ознаки наркотичного сп’яніння і, на перший погляд, він потребував медичної допомоги, адже спершись головою на крісло робив дивні рухи руками і був із закритими очима, пише - WestNews.info.

Лікарі оглянули чоловіка і повідомили, що госпіталізації він не потребує і відмовляється від неї. На відео з камер спостереження водій заїхав на паркову о 21:43. Водій надав посвідчення, яке в базах даних рахувалося загубленим.

«На 31-річного чоловіка склали протокол за керування автомобілем в стані наркотичного сп’яніння та винесли постанову за відсутність необхідних документів. Посвідчення водія вилучили»,- інформує поліція.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info