На Львівщині вивели з палаючого будинку 19 людей (Відео)

13.01.2020 09:28   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 7 січня, о 03:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі в мансардному приміщенні триповерхового житлового будинку на вулиці Трускавецькій у Дрогобичі.

Про це розповіли в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також поінформували, що до місця події негайно виїхали рятувальники дрогобицьуої 5-ї державної пожежно-рятувальної частини й вогнеборці з Трускавця та Стебника. На момент прибуття перших пожежно-рятувальних підрозділів до місця виклику, виявилось що, через запізніле повідомлення, пожежа швидко поширилась горючими конструкціями даху та набула вже значних масштабів, пише - Щоденний Львів.

Через задимлення, яке виникло внаслідок пожежі, не всі мешканці будинку могли самостійно вийти на вулицю. Не гаючи часу, вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з порятунку людей та ліквідації загорання.

Оглянувши всі квартири на наявність загрози життю і здоров'ю мешканців будинку, вогнеборці врятували із задимлених приміщень людину й вивели на свіже повітря 19 людей. 7 січня о 05:01 вогнеборці локалізували пожежу, а о 05:39 – повністю ліквідували в складі чотирьох ланок газодимозахисної служби.

Однак, пожежа знищила дах та речі домашнього вжитку на площі 100 квадратних метрів в пошкодила дах на площі 100 квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили 26 рятувальників та шість одиниць спецтехніки


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів