У підвалі, де жили безхатьки, сталась пожежа: жінка - загинула, чоловік - у лікарні, другий - утік

18.01.2020 13:51   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові на вул. Петлюри, 23 у підвалі п'ятиповерхівки сталась пожежа. У підвалі зимували троє безхатьків. Одна жінка загинула, двох чоловіків - врятовано.

Читайте також

Пожежа в приміщенні колишнього «Винзаводу» у Львові
Двоє дітей отруїлися димом під час пожежі у садочку

Зокрема у повідомленні сказано: "16 січня о 01:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Петлюри, 23. Пожежа сталась в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку, пише - WestNews.info.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Львова

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику підвал був заповнений отруйними продуктами згорання. Не гаючи часу, рятувальники включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та взялись до ліквідації загоряння.

Під час розвідки пожежі було виявлено жінку та 2 чоловіків, яких рятувальники винесли на свіже повітря. На вулиці потерпілих передали працівникам медичної служби.

Внаслідок отруєння продуктами горіння жінка померла. Одного потерпілого, особа встановлюється, в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано в КЗ ЛОР «Львівська обласна клінічна лікарня». Інший потерпілий з місця події втік".

О 02:04 пожежу ліквідувалиої служби.

До ліквідації пожежі залучили 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info