У центрі Львова під час конфлікту зловмисник поранив ножем чоловіка

Львів’янин поранив ножем перехожого.

29.01.2020 10:32   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

27 січня близько 19.30 на оперативну лінію «102» надійшло до поліції повідомлення , що невідомий чоловік вдарив на вулиці Ліста в центральній частині Львова ножем перехожого й втік.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
З'явились жахливі фото різанини у Львові
Львів’янин завдав ножових поранень своїй сестрі

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, оперативники карного розшуку Галицького відділу поліції та патрульні поліцейські. За лічені хвилини правоохоронці затримали різуна неподалік місця скоєння злочину – ним виявився 44-річний львів’янин, пише - Щоденний Львів.

Працівники поліції з’ясували, що між затриманим і пораненим, 37-річним львів’янином, виник на вулиці конфлікт, під час якого старший чоловік завдав молодшому удару ножем. З діагнозом «проникаюче ножове поранення грудної клітини» потерпілого ушпиталили.

Слідчі Галицького відділу поліції відкрили за цим фактом кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Відтак, йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів