На Львівщині заарештували наркоторговця

11.03.2020 18:14   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Червоноградська місцева прокуратура клопотала у Жовківському суді про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 днів, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в п’ятницю, 6 березня, в прокуратурі Львівської області, де також розповіли: «Ідеться про 31-річного жителя Жовківщини, якого правоохоронці підозрюють у систематичному зберіганні та збуті наркотиків, тобто у вчиненні злочину, передбаченого частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів). Імовірного наркоділка затримали під час санкціонованого обшуку у помешканні цьогоріч, 2 березня».

«Правоохоронці вилучили грошові кошти, отриманні від можливої злочинної діяльності, та інші речові докази. На цей час досудове розслідування триває та перебуває на контролі місцевої прокуратури. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до 10 років з конфіскацією майна», – поінформували також в обласній прокуратурі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів