У львівських таксі з'явилися перегородки між водієм і пасажиром

31.03.2020 14:32   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У зв’язку з епідемією коронавірусу одна з компаній-перевізників подбала про додаткові запобіжні заходи для своїх клієнтів.

Читайте також

В Сокалі лікарня отримала 200 експрес-тестів для діагностування коронавірусу

У електронному додатку з’явилась нова категорія автомобілів під назвою Isolated. Авто, що належть до цієї категорії, споряджено перегородками між водієм і пасажиром. Сьогодні вже є кілька сотень таких переобладнаних машин у Києві та Львові. Їхня кількість постійно збільшується, пише - Щоденний Львів.

«Перегородки прозорі та досить легкі. Вони надійно закріплені й відокремлюють місце водія від простору для пасажира. Такі перегородки перешкоджають поширенню інфекції по всьому салону авто, а завдяки прозорості матеріалу у водія зберігається наолежний огляд у дзеркалі заднього бачення. Крім того, перегородки легко можна обробляти антисептиком з кожного боку», — розповів регіональний менеджер компанії-перевізника.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів