Як народний депутат зрадив Україну

Ініціатор мораторію на продаж землі с/г призначення у 2018 році, проголосував за продаж української землі у 2020.

03.04.2020 13:01   Джерело: LvNews
Опубліковано : Новини Львівщини

30 березня 2020 року, Верховна Рада України ухвалила закон про так званий «ринок землі», скасувавши мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення. Голосування відбулося із порушенням законодавства, з нехтуванням регламенту ВРУ – подібне ми бачили 16 січня 2014 року при ухваленні «диктаторських законів» за режиму Януковича. Цей закон, який дозволяє продаж землі сільськогосподарського призначення, є антинародним, він працюватиме в інтересах олігархів та латифундистів.

Захисник української землі у 2019

Як показують соціологічні дослідження всіх соціологічних служб більше 90 % українців проти продажу землі c/г призначення у цей складний час.

Це дійсно зрада України. І всі хто голосував за цей закон є зрадниками України. А голосували за цей закон не лише «Слуги народу», а й наші «галицькі патріоти». Як так люблять вишиванки та Бандеру.

Сьогодні презентуємо читачеві одного з таких «патріотів», народного депутата України Андрія Кота. У 2019 році його вдруге поспіль обрали до Верховної Ради мешканці Стрийського та Жидавчівського районів Львівщини.

Позиція цього нардепа особливо цинічна, оскільки він себе завжди позиціонував як противника вільного ринку землі у наш складний час. Захист української землі було одним з передвиборчих лозунгів Андрія Кота на виборах 2019 року. Саме за цю позицію за нього й проголосували у цьому сільському окрузі.

У 2018 році Верховна Рада прийняла законопроект про продовження мораторію на продаж земель сільгосппризначення до 1 січня 2020 року. Одним з ініціаторів цього закону був саме Андрій Кіт.

Ось пряма мова нардепа в ефірі УА-Суспільного щодо небезпеки продажу землі:

«Я є прихильником жорсткого ринку землі на основі польської чи французької моделі. Найгірше, що може статися в державі, це коли не буде прийняти жорсткий закон про обіг землі, буде ухвалено закон про вільний ринок землі. Доки не створена чітка законодавча база, яка не дозволить спекулювати на ринку землі, ухвалення закону про продаж землі – це злочин.

Для початку треба передати землю на місцевий рівень. В електронному вигляді має бути винесені межі всіх територіальних громад, які розпоряджаються землею.

Наступним кроком має бути чітка інвентаризація земельних ділянок, в тому числі й приватних. Визначення їх GPRS-координат. Будь-який провал у першому чи другому означатиме, що ми не має жорсткого контролю за землею і відкривати ринок землі злочинно».

Цілком слушна та розумна позиція у 2019 році.

Зрадник України у 2020

Що маємо у 2020 році.

В Україні не прийнято ні жорсткий, ні легкий закон про обіг землі. Землю не передали на місцевий рівень. Не проведена інвентаризація земель.

Але Верховна Рада ухвалює закон про вільний продаж землі. Який за словами Андрія Кота з 2019 року – ЗЛОЧИН.

А Андрій Кіт з 2020 року голосує за цей закон. Голосу «ЗА» ЗЛОЧИН.

Чому жАндрій Кіт проголосував «ЗА» ЗЛОЧИН? Причина проста і банальна. Андрій Кіт з 2019 року брав участь у передвиборчій кампанії. Він був змушений говорити те, що хоче чути 90 % виборців. В іншому випадку він би програв вибори. А Андрій Кіт з 2020 року є діючий народний депутат, якому засідати у парламенті ще довгих 4 роки. Після того, як він публічно зрадив партію Порошенка «Європейська солідарність», яка його підтримала на виборах і перейшов у фракцію земельних олігархів «Довіра», він може робити, те що йому треба. Треба саме як земельному олігарху.

Щоб за безцінь скупити землю у людей, паї яких він зараз орендує для своїх аграрних підприємств. Щоб селяни з Жидачівського та Стрийського району стали кріпаками вже на ЙОГО землі.

Ось така хронологія зради України від Андрія Кота. Нові «хронології зради» готуємо й по іншим «патріотам у вишиванках», які проголосували за закон про вільний ринок землі в Україні.

Група «Аграрний моніторинг» спеціально для «Новин Львівщини»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews