Медики Львівщини, які протистоять COVID-19, вже отримали додаткові виплати

03.04.2020 20:19   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

20 мільйонів гривень виділено з обласного бюджету на премії медичним працівникам чотирьох обласних установ охорони здоров’я, які задіяні у наданні допомоги мешканцям Львівщини з підозрою на інфікування коронавірусом.

Читайте також

У Львові експрес-тестами на коронавірус перевірили 148 осіб: результати (Відео)
Трупи ховатимуть у поліетиленовому пакеті: стало відомо, яким буде похорон померлих від коронавірусу

Про це 30 березня Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА, пише - Гал-інфо.

На обласному рівні закладами так званої "першої лінії" боротьби з епідемією визначені: Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня, Обласний центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф, Львівський регіональний фтизіо-пульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр та Львівський обласний госпіталь інвалідів війн та репресованих.

Окрім того, у м. Львові у разі потреби буде задіяна 8 міська клінічна лікарня.

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький зазначив, що усі кошти вже є на рахунках цих обласних установ.

"Додаткові премії у розмірі посадового окладу вже виплачені тим працівникам інфекційної лікарні та екстренної медичної допомоги, які щодня займаються перевезенням хворих чи підозрюваних на інфікування, їх обстеженням та лікуванням. Їм виплачено вже 10 млн 870 тисяч гривень. Сьогодні до Львова прибула чергова партія гуманітарної допомоги, яка буде скерована в лікарні області", - підкреслив Максим Козицький.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо