На Львівщині на COVID-19 вже перевірили більш ніж тисячу мешканців

Тестуванням 3 квітня вдалось охопити 362 особи.

04.04.2020 18:34   Джерело: УНІАН
Опубліковано : Патрік Скеля

Мобільні бригади на території Львівської області за увесь час протестували на COVID-19 1472 особи.

Читайте також

Трупи ховатимуть у поліетиленовому пакеті: стало відомо, яким буде похорон померлих від коронавірусу

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА, пише - УНІАН.

«В області мобільні бригади, у складі сімейного лікаря та медичної сестри, продовжують здійснювати експрес-тестування громадян, які повернулися із-за кордону. Упродовж 3 квітня, тестування здійснювалось у всіх районах Львівщини», – йдеться у повідомленні.

Тестуванням вчора вдалось охопити 362 особи. Усі результати є негативними. На Львівщині за станом здоров'я осіб, які відмовляються проходити тестування, постійний нагляд вестиме сімейний лікар, а працівники поліції складають відповідний протокол, пояснили у ЛОДА.

Експрес- тести проводитимуть для мешканців Львівщини, які повернулись в Україну упродовж двох останніх тижнів, а також тим, хто контактував із хворими на коронавірус. Безкоштовним тестуванням охоплять також медиків. У планах – тестувати водіїв, продавців та інші категорії, які контактують із людьми і є в зоні ризику.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УНІАН