Троє львівських медиків відправилися до Італії у складі делегації МОЗ

04.04.2020 22:22   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Двоє лікарів-анастезіологів Західноукраїнського спеціалізованого дитячого центру та один медик з Львівської обласної клінічної лікарні добровільно у складі делегації МОЗ України полетіли до Італії для перейняття досвіду у лікуванні пацієнтів із коронавірусом.

Читайте також

У Львові експрес-тестами на коронавірус перевірили 148 осіб: результати (Відео)

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА, пише - WestNews.info.

«Дякую нашим лікарям за самовіддану працю. Впевнений, що ці знання допоможуть врятувати не одне життя. Також велика подяка страховій компанії «УНІКА», яка покрила витрати, пов`язані зі страхуванням життя та здоров`я цих лікарів», - наголосив очільник Львівщини Максим Козицький.

Нагадаємо, що учора Президент України Володимир Зеленський підписав указ про допомогу Італії в боротьбі з пандемією коронавірусу.

Документом передбачається, що бригада українських медиків вирушить до Італії для допомоги в боротьбі з пандемією COVID-19 та обміну досвідом.

Частина лікарів буде визначена Міністерством охорони здоров’я України, інші – Міністерством внутрішніх справ. Відтак, Україна забезпечить оплату та захист лікарям, а італійська сторона – проживання та харчування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info