Уряд заборонив міські перевезення в маршрутках. Як буде у Львові

Також у транспорт не можна заходити без маски.

05.04.2020 14:42   Джерело: То є Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Кабмін посилив карантинні обмеження до 24 квітня, серед яких, зокрема, заборонив пасажирські міські перевезення, пише - То є Львів.

Як ідеться в ухвалі, заборона, як і раніше діє на залізничні та авіаперевезення закордон та всередині країни, а також на автомобільні перевезення у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні, зокрема на пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах, що курсують у режимі маршрутного таксі, крім перевезення автомобілями, службовим транспортом та на перевезення медиків, пише - Твоє місто.

Як уточнили  у пресслужбі ЛМР, наразі місто вивчає це питання, оскільки з осені 2018 року міські автобуси не курсують у режимі маршрутного таксі.

Нагадаємо, на початку карантину уряд дозволив перевозити у громадському транспорті не більше 10 людей. Поліція вже склала кілька адмінпротоколів на водіїв, що перевозять по більше, ніж по 10 людей у салонах. Тому приватні перевізники почали менше випускати автобусів на маршрути. 23 березня пільговикам, які є в зоні ризику зараження коронавірусом, скасували безкоштовний проїзд у транспорті.

Натомість 26 березня змінив своє рішення, дозволивши перевезення пасажирів у кількості половини від сидячих місць у вагоні чи автобусі. Також у транспорт не можна заходити без маски, водночас львів’янам радять утриматись від поїздок у громадському транспорті взагалі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: То є Львів