Ще у двох мешканців Львівщини, які померли раніше, підтвердився коронавірус

17.05.2020 22:28   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині число людей, померлих від COVID-19, вже становить 30 осіб. Сьогодні, 17 травня, стало відомо про те, що у двох мешканців Львівщини, які померли раніше, підтвердився коронавірус.

Читайте також

Спалах коронавірусу: село під Львовом повністю закрили на карантин

Про це повідомили у Львівській ОДА, пише - WestNews.info.

Зокрема, йдеться про 62-річного чоловіка з підтвердженим коронавірусом, він помер 13 травня. Був госпіталізований до Львівської обласної інфекційно клінічної лікарні. Позитивний результат тесту, який підтвердив у пацієнта коронавірус, отримали сьогодні, 17 травня. У чоловіка були супутні захворювання - ішемічна хвороба серця, кардіосклероз, гіпертонічна хвороба.

Також помер чоловік, 1954 р.н, потрапив в госпіталь ветеранів та репресованих 9 травня, помер 14 травня, Covid-19 підтверджений сьогодні, 17 травня. 

Додамо, що сьогодні ж, 17 травня, на Львівщині  від COVID-19 померла жінка, якій було було 47.  Позитивний результат, який підтвердив у неї коронавірусну інфекцію отримали 15 травня. Пацієнтка перебувала на амбулаторному лікуванні. У жінки були супутні захворювання - ішемічна хвороба серця та хронічна ниркова недостатність.

Львівська ОДА висловлює щирі співчуття рідним та близьким.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info