У Львові нетверезий водій запропонував патрульній одружитись (Фотофакт)

20.05.2020 08:24   Джерело: ASPI
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові патрульні зупинили автомобіль, який порушував правила дорожнього руху. Водій авто перебував у нетверезому стані та зробив патрульній незвичайну пропозицію, пише - ASPI.

Читайте також

П’яний водій без прав, їхав трасою Київ-Чоп заднім ходом

У прес-службі патрульної поліціїу Львівській області зазначають, що водія напідпитку затримали близько 22-ї години на вулиці Науковій. Його нетверезий стан підтвердив прилад «Drager» — 1, 87 проміле. Чоловік запевнив, що залишить авто у місці, де воно не перешкоджатиме руху транспорту, та піде додому.

Згодом, близько першої години ночі патрульні помітили цей автомобіль на перехресті вулиць Стрийська–Наукова. Цього разу у крові водія алкоголю виявилось більше — тест показав 2,02 проміле.

У протоколі, який на нього склала патрульна, чоловік написав незвичайне пояснення свого правопорушення: "Виходь за мене заміж". Після цього він ліг спати у своєму авто.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ASPI